menu
Corum Investments
Angel Investment Tour

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Angel Investment Tour

24 september 2020 tot 05 oktober 2020 | Gouda

Evenement informatie

Datum: 24 september 2020 tot 05 oktober 2020 Locatie: Gouda Bezoek website Google Calendar iCal

Van 24 september tot en met 5 oktober organiseert MatchingWings opnieuw de Angel Investor Tour, waar je alles leert over hoe je als een business angel te werk gaat.

“Want zelfs tijdens de coronacrisis hebben we gezien dat angel-investeringen in startups blijven doorgaan”, zo legt de organisatie uit. De Angel Investor Tour wordt uiteraard in een corona-proof setting georganiseerd.

15 angels en ondernemers

Een groep van maximaal 15 toegewijde business angels en startende ondernemers die op zoek zijn naar externe financiering, zullen twee persoonlijke sessies en vier webinars bijwonen over het professionaliseren op het gebied van vroegtijdig investeren.

Screeningproces

Hoogwaardige sprekers zullen les geven over relevante aspecten van het screeningproces en zullen uiteraard ook hun persoonlijke ervaringen op dit vlak delen. Deelnemende business angels kunnen de lessen gelijk in praktijk brengen wanneer ze meedoen met het screeningproces van ervaren investeerders en zo de kans krijgen om mee te investeren. Deelnemende ondernemers kunnen de gesprekken met investeerders gebruiken om hun investeringsbereidheid te verbeteren en relevante contacten te leggen.

Locaties en kosten

De persoonlijke sessies vinden plaats op 24 september en 8 oktober in Gouda. De webinars zijn gepland voor 28, 29, 30 september en 1 oktober. De kosten voor het tweeënhalve dagprogramma bedragen €1.750,- (excl. btw) voor investeerders en €750,- (excl. btw) voor startende ondernemers. De kosten zijn inclusief cursusmateriaal, lunches en drankjes tijdens de persoonlijke sessies.

Locatie Angel Investment Tour

« Terug naar het overzicht