Combined Shape menu
BANC

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

BANC Investors Meeting

28 februari 2018 | Haarzuilens

Evenement informatie

Datum: 28 februari 2018 Locatie: Haarzuilens Bezoek website Google Calendar iCal

Op 28 februari vindt er een investors meeting plaats, georganiseerd door Business Angels Network Chemielink in samenwerking met Business Angels Connect. Van drie uur ’s middags tot zeven uur ’s avonds zullen deze twee partijen op Hofstede de Nieuwe Ham in Haarzuilens vijf door hen geselecteerde bedrijven met hun investeringspropositie introduceren.

Deze vijf bedrijven houden een presentatie, waarna er telkens kort de gelegenheid is om vragen te stellen. Wanneer de presentaties achter de rug zijn, is het tijd voor informele ontmoetingen en een buffet.

Investeerders kunnen zich melden bij Business Angels Connect.

Over de organisatie

BANC is kort voor Business Angels Network ChemieLink, een initiatief van ChemieLink MKB, dat hiermee de chemiesector toegang wil bieden tot private investeerders. Er zijn in deze industrie namelijk heel wat bedrijven die graag hulp willen om toegang tot deze vorm van fianciering te krijgen. Business Angels Connect is een netwerk van business angels die zich richten op bedrijven actief in de chemie, levenswetenschappen, medtech, IT en food. Het netwerk bestaat uit zowel Nederlandse als internationale business angels.

Locatie BANC Investors Meeting

« Terug naar het overzicht