menu

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

BANC Investors Meeting

21 juni 2018 | Haarzuilens

Evenement informatie

Datum: 21 juni 2018 Locatie: Haarzuilens Bezoek website Google Calendar iCal

Op 21 juni vindt er weer een investors meeting plaats, georganiseerd door Business Angels Network Chemielink in samenwerking met Business Angels Connect. Van twee uur ’s middags tot zeven uur ’s avonds zullen deze twee partijen op Hofstede de Nieuwe Ham in Haarzuilens zes door hen geselecteerde bedrijven met hun investeringspropositie introduceren.

Deze zes bedrijven houden een presentatie, waarna er telkens kort de gelegenheid is om vragen te stellen. Het eerste deel van het programma bestaat uit proposities uit de chemie-sector, waarbij deze breed gedefinieerd is als (met name) nieuwe materialen, bio-chemie en Life Sciences. Na de pauze worden proposities uit de offshore windindustrie geïntroduceerd. Na afloop is er een barbecue in de tuin.

Investeerders kunnen zich melden bij Business Angels Connect.

Over de organisatie

BANC is kort voor Business Angels Network ChemieLink, een initiatief van ChemieLink MKB, dat hiermee de chemiesector toegang wil bieden tot private investeerders. Er zijn in deze industrie namelijk heel wat bedrijven die graag hulp willen om toegang tot deze vorm van fianciering te krijgen. Business Angels Connect is een netwerk van business angels die zich richten op bedrijven actief in de chemie, levenswetenschappen, medtech, IT en food. Het netwerk bestaat uit zowel Nederlandse als internationale business angels.

Locatie BANC Investors Meeting

« Terug naar het overzicht