menu

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Cannabis Capital Convention

26 september 2018 | Amsterdam

Evenement informatie

Datum: 26 september 2018 Locatie: Amsterdam Bezoek website Google Calendar iCal

Cannabis Capital Convention is het eerste wietcongres voor Nederlandse investeerders en ondernemers. Op de prachtige locatie van het Eye Filmmuseum in Amsterdam komen zij samen om te praten over de cannabismarkt, die waarschijnlijk dit jaar meer dan 4 miljard euro waard zal zijn. En voor het jaar 2025 wordt verwacht dat de markt uiteindelijk meer dan 20 miljard euro zal bedragen. Dat komt mede door de legalisatie van cannabis in enkele Amerikaanse staten en in heel Canada.

Doordat de verkoop van cannabis in meer staten en landen legaal wordt, zullen er nieuwe bedrijven ontstaan waar op grote schaal in wordt geïnvesteerd. Die zullen centraal staan tijdens dit evenement in september. “We willen de kennis van de Noord-Amerikaanse cannabis-investeerders en de nieuwigheid van de Europese cannabismarkt samenbrengen tijdens onze Cannabis Capital Convention”, aldus de organisatie.

Sprekers tijdens Cannabis Capital Convention

Ervaren experts van cannabisproductiebedrijven, investeerders en analisten zijn uitgenodigd om te spreken. Daarnaast zullen diverse Europese experts meer vertellen over de huidige trends in deze toch relatief onbekende investeringsmarkt. Onder de sprekers bevinden zich onder andere investeerder Michael Kraland (mede-oprichter IEX.nl), Robert Cheney van C21 Investments en Bedrocan-oprichter Tjalling Erkelens.

Locatie Cannabis Capital Convention

« Terug naar het overzicht