menu

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

CapitalFest

27 september 2017 | Amsterdam

Evenement informatie

Datum: 27 september 2017 Locatie: Amsterdam Bezoek website Google Calendar iCal

CapitalFest is het ‘main event’ van de Amsterdam Capital Week en wordt dit jaar op 27 september gehouden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Op deze dag komen grote namen uit de techwereld en investeerders samen. En volgens de organisatie is dat nodig om zo waardevolle kennis en kapitaal in Europa te verspreiden en de internationale banden op het gebied van tech-trade aan te halen.

Programma en verwachtingen

Op deze dag worden honderden toonaangevende investeerders uit binnen- en buitenland verwacht, net als zo’n honderd CEO’s van grote bedrijven en talloze nationale en internationale startups en scale-ups. Vorig jaar waren er grote namen aanwezig als Tim Cook (Apple), Eric Schmidt (Google), Travis Kalanick (Uber) en Nathan Blecharczyk (Airbnb) en de organisatie belooft voor dit jaar net zulke aansprekende namen.

CapitalFest zal bestaan uit meerdere keynotes, een uitgebreide mogelijkheid tot lunchen en netwerken, industry roundtables en een één-op-één-matchmakingsessie met investeerders. Ook wordt er uitgebreid gesproken over de toekomst van mobiliteit, nepnieuws, intelligentie, geld en ecosystemen.

Locatie CapitalFest

« Terug naar het overzicht