Geldvoorelkaar
De Week van de Belegger

De Week van de Belegger

vrijdag 08 oktober - vrijdag 15 oktober
Nederland

Evenement details

Datum: vrijdag 08 oktober - vrijdag 15 oktober Locatie: Nederland
Evenement website Google Calendar iCal

De Week van de Belegger is – je raadt het al – een week waarin beleggen centraal staat. Over het gehele land zijn er allerlei activiteiten, programma’s en bijeenkomsten voor een breed publiek. Want het lijkt wel alsof wij Nederlanders meer dan ooit bezig zijn met geld, met verantwoord beleggen en met alternatieven om spaargeld te laten renderen.

Programma De Week van de Belegger

De Week van de Belegger begint op vrijdag 8 oktober en eindigt op vrijdag 15 oktober. In deze week geven de verschillende activiteiten in het land antwoord op de toenemende vraag naar informatie op het gebied van persoonlijke financiële ontwikkeling, producten en diensten.

Van zorgstaat naar zelfzorgstaat.

“Nu Nederland geleidelijk verandert van een zorgstaat naar een zelfzorgstaat worden de eigen financiële verantwoordelijkheden steeds belangrijker”, aldus de organisatie. Ook de recente economische ontwikkelingen zorgen ervoor dat Nederlanders zich meer dan ooit openstellen voor alternatieven om spaargeld te beleggen.

Dit kun je verwachten van de BeleggersFair

Op de laatste dag vindt, voor de zevende keer, de BeleggersFair plaats in de Beurs van Berlage in hartje Amsterdam. Dit is het grootste beleggersevenement van ons land. Doordat de dag een divers en breed programma heeft, is het event zowel geschikt voor beginnende als gevorderde beleggers. De BeleggersFair richt zich op particuliere beleggers die hun kennis en vermogen willen vergroten.

Volgens de organisatie zit de kracht in de combinatie van een sterk educatief plenair programma, de vele masterclasses, de visies van doorgewinterde investeerders, snelcursussen en de aanwezigheid van exposanten voor de praktische toepassing. Onder de exposanten bevinden zich onder meer banken, vermogensbeheerders en adviseurs.

Tickets bestellen voor de Beleggersfair

Van 9.30 tot 17.00 uur zijn er diverse masterclasses, plenaires sessies en snelcursussen te volgen. Zo laten toonaangevende en inspirerende sprekers zich horen, zijn er workshops van beleggingsprofessionals te volgen en delen experts hun visies op de beleggersmarkt. Om deel te nemen aan de BeleggersFair heb je een toegangskaart nodig. Tickets kun je voor tien euro bestellen via beleggersfair.nl.

Locatie De Week van de Belegger