Corum Investments
Emerce Financials 2021

Emerce Financials 2021

dinsdag 02 november

Evenement details

Datum: dinsdag 02 november
Evenement website Google Calendar iCal

Emerce Financials 2021 is een online event georganiseerd door Emerce.  Experts van onder meer PayPal, ING Ventures, BranchKey, Dyme, Van Lanschot Kempen en de Rabobank praten je bij over beleggingsapps, spaargedrag, de woningmarkt en de digitalisering. Het event is geschikt voor professionals die verantwoordelijk zijn voor digitale innovatie en marketing binnen de finaniële sector. Deelnemers kunnen vanaf 2 november on-demand video’s bekijken met de sprekers van het event.

Onderwerpen

Naast de onderwerpen als belegingsapps, spaargedrag, de woningmarkt en digitalisering, komt ook Nederland als fintechland aan bod. Emerce Financials wil een compleet overzicht bieden van kansen en mogelijkheden om snel te kunnen schakelen en voor te sorteren op de toekomst van finance. In een sector met vele innovatieve toetreders en een nieuwe jonge doelgroep, is achterblijven geen optie. Wie zijn de disruptors en hoe innoveren zij? Hoe kijken analisten en investeerders naar het Nederlandse landschap van fintechs en innovaties? Wat zijn de trends, hoe bereik je effectief de jongere doelgroep? Waar investeer je in en waar moeten fintechs op zoek naar financiering op letten, wat zijn de valkuilen?

Na jaren van hyperfocus op Big Data is er een overvloed van data beschikbaar voor marketeers in de financiële sector en daar komt dagelijks meer bij. Maar deze data krijgt pas waarde wanneer je weet, hoe je deze kan gebruiken; hoe haal je als financial marketeer het maximale uit je data en CRM-systeem? En hoe verzeker je je ervan dat databescherming goed geregeld is?

Banken, verzekeraars en andere financiële instellingen maken meer werk van financiële educatie. Dit is niet alleen slim vanuit het oogpunt van maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar ook als branding en marketing tool. Ontdek hoe je als financial educatie kan stimuleren en tegelijkertijd verbinding maakt met jongere doelgroepen. Welke tools of games kan je daarbij gebruiken en hoe zorgt dit voor meer waarde voor de klant?

Sprekers

Sprekers zoals Joachim Goyvaerts (director Benelux & Ierland bij PayPal), Joran Iedema (eigenaar, Dyme), Bernadette Wijnings (CEO & Founder van Blanco Fintech) praten over trends en innovatie in de finance- en banking industrie en hoofdeconoom Luc Aben van Van Lanschot over het grote economische plaatje.