menu
Lendahand

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

European Angel Investment Summit

25 november 2019 tot 26 november 2019 | Brussel

Evenement informatie

Datum: 25 november 2019 tot 26 november 2019 Locatie: Brussel Bezoek website Google Calendar iCal

Op 25 en 26 november vindt in Brussel de European Angel Investment Summit plaats. Op de eerste dag in congrescentrum The Egg en op de tweede dag bij Directoraat-generaal Interne Markt, Industrie, Ondernemerschap en Midden- en Kleinbedrijf van de Europese Commissie.

Tijdens deze twee dagen ontmoeten honderden investeerders, geselecteerde startups, beleidsmakers en bedrijven elkaar. Het evenement is gericht op business angels en licht uit hoe zij economische dynamiek brengen door te investeren in innovatie en al vroeg risico’s te nemen. Voor dit event werkt EBAN (de Europese handelsorganisatie van business angels, groeifondsen en beginnende marktspelers) samen met de Europese Commissie, the European Investment Project Portal en Enterprise Europe Network.

‘Business angels hebben belangrijke rol’

Volgens de organisatie is de top bedoeld om de snelheid van innovatie te versnellen en de ondernemingscultuur in heel Europa te laten groeien. Dit wil het door angels als katalysator te gebruiken en meer ontwrichtende technologie├źn op de markt te brengen. “Business angels spelen een belangrijke rol in het ondernemende ecosysteem, omdat ze geweldige idee├źn mogelijk maken en al in een vroeg stadium kunnen zien of een project de potentie heeft om de markt op te gaan en verder te groeien. Daarnaast dragen ze hun ondernemerskennis ook over aan de volgende generatie van oprichters.”

De belangrijkste onderwerpen tijdens de European Angel Investment Summit.
De belangrijkste onderwerpen tijdens de European Angel Investment Summit.

Locatie European Angel Investment Summit

« Terug naar het overzicht