menu

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Fundathon 2019

04 oktober 2019 | Den Haag

Evenement informatie

Datum: 04 oktober 2019 Locatie: Den Haag Bezoek website Google Calendar iCal

Op 4 oktober maken ondernemers kans om in één dag een investering van 100.000 euro te krijgen van Peak Capital. Dit Nederlandse investeringsfonds organiseert dan namelijk haar tweede ‘fundathon‘. Tot en met 8 september is inschrijven voor deze competitie mogelijk.

Uiteindelijk worden er vijf startups gekozen die op vrijdag 4 oktober in Q42 Den Haag zullen strijden om een investering ter waarde van 100.000 euro door Peak Capital via een ‘founder friendly’ convertible note.

Tijdens Fundathon 2019 worden ondernemers geholpen door ervaren investeerders en ondernemers om hun plan te verbeteren. Online marktplaatsen, platforms en SaaS-bedrijven kunnen zich tot en met 8 september inschrijven, waarna een zorgvuldige selectie volgt en hierop vijf startups worden uitgenodigd om hun uitbreidingsplannen te optimaliseren.

“De inzichten en ervaring van de ondernemers waren voor ons zeer waardevol”, aldus Janneke Plaisier, CEO en medeoprichter van LessonUp én de winnaar van vorig jaar. “We hebben daardoor bij LessonUp een flink aantal veranderingen doorgevoerd die hebben bijgedragen aan de versnelling van de groei van ons bedrijf.”

Locatie Fundathon 2019

« Terug naar het overzicht