menu
Lendahand

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Investeren in het Nederlandse mkb

01 oktober 2019 | Hoeven

Evenement informatie

Datum: 01 oktober 2019 Locatie: Hoeven Bezoek website Google Calendar iCal

Op dinsdag 1 oktober organiseert financieringsplatform Voordegroei een kennissessie over investeren in het Nederlandse mkb. Dit zal gebeuren op het kantoor van OHV Vermogensbeheer in het Brabantse dorpje Hoeven. De bijeenkoms is voor iedereen, maar volgens Voordegroei is het vooral voor investeerders uit het zuiden een mooie gelegenheid om meer te ontdekken over de kansen die het Nederlandse midden-en kleinbedrijf heeft te bieden.

Tijdens de bijeenkomst wordt er antwoord gegeven op de waarom je juist nu zou moeten investeren in hoogrentende mkb-leningen. Feit is dat het financiƫle landschap verandert. Banken lijken minder macht te hebben, daardoor verandert hun rol en inmiddels is de rente voor sparend Nederland vrijwel nihil. Zijn hoogrentende mkb-leningen dan de oplossing? En waarom zijn deze een mooie toevoeging in de traditionele (particuliere) portefeuille? En waar moet je dan allemaal op letten?

Ivo Feeke van Voordegroei zal tijdens de interectieve kennissessie antwoord geven op deze en tal van andere vragen. Daarnaast zal hij ook toelichten hoe Voordegroei bedrijven selecteert en beoordeelt. Feeke zal niet alleen maar aan het woord zijn, er is ook ruim de tijd om vragen te stellen. Aanmelden kan door te mailen naar Voordegroei.

Programma ‘Investeren in het Nederlandse mkb’

16.00-16.30 uur Ontvangst
16.30-18.00 uur Presentatie
18.00 uur Borrel

 

Locatie Investeren in het Nederlandse mkb

« Terug naar het overzicht