menu
Investormatch

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Masterclass Crowdfunding

15 augustus 2017 | Amsterdam

Evenement informatie

Datum: 15 augustus 2017 Locatie: Amsterdam Bezoek website Google Calendar iCal

Crowdfunding is in relatief korte tijd erg populair geworden onder zowel investeerders als ondernemers. Deze vorm van financiering is in trek omdat geïnvesteerd kan worden met lage bedragen en crowdfundingprojecten soms veelvuldig worden gedeeld in de media. Ook de aangeboden rendementen springen bij veel mensen in het oog.

Crowdfunding mag dan populair zijn, het is soms ook nog een onbegonnen terrein. Hoe weet je als beginnende investeerder wat het daadwerkelijke risico is? En hoe kom je erachter welk project de moeite waard is om je geld in te stoppen? Op dit soort vragen zal Investormatch antwoord geven tijdens de Masterclass Crowdfunding op 15 augustus. In ongeveer anderhalf uur word je up-to-date gebracht over bedrijfsanalyses, risicoclassificaties, portfolio building, rendementscalculaties en meer. En dit alles om zo het maximale uit je crowdfunding-investering te halen.

De inloop start om drie uur ’s middags, terwijl het programma officieel een halfuur van start gaat. Om vijf uur is het weer afgelopen, maar is er nog tijd en ruimte voor een borrel. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel verplicht. Wees er snel bij, want het maximale aantal deelnemers is ingesteld op zestien.

Locatie Masterclass Crowdfunding

« Terug naar het overzicht