Lendahand
NVP Seminar

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

NVP Seminar

maandag 09 november
Online evenement

Evenement details

Datum: maandag 09 november Locatie: Online evenement
Evenement website Google Calendar iCal

De Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP) organiseert jaarlijks in november een seminar. Het organiseert dit event voor al haar leden en geassocieerde leden. Maar ook beleggers, politici, beleidsmakers, wetenschappers, ondernemers en media zijn welkom bij dit seminar. Eigenlijk iedereen die geïnteresseerd is in wat de NVP heeft te vertellen.

Speciaal programma voor het NVP Seminar 2020

In 2020 zag het programma er vanwege het coronavirus anders uit dan gebruikelijk. Normaal gesproken wordt het NVP Seminar georganiseerd in de Hermitage in Amsterdam, maar dat was november 2020 helaas niet mogelijk. Er werd daarom gekozen voor een alternatief programma.

NVP Seminar is hét flagship event van de NVP.

“Normaliter is het NVP Seminar hét flagship event van het jaar voor ons, met mogelijkheden tot verdieping en netwerken. Omdat de gedeeltelijke lockdown ons dwingt om creatief te zijn, bieden we de deelnemers een seminar special video aan”, aldus de organisatie, die alles in het werk zette om er een inspirerend event van te maken.

Over de NVP

De NVP is de brancheorganisatie van participatiemaatschappijen in ons land en vertegenwoordigt naar eigen zeggen 90 procent van het private equity– en venture capital-vermogen onder beheer in Nederland. De organisatie is opgericht in 1984 en is naar eigen zeggen uitgegroeid tot hét aanspreekpunt voor iedereen die meer wil weten over private equity en venture capital.

Er zijn 81 participatiemaatschappijen en 84 geassocieerde leden (waaronder advocatenkantoren, accountants en fiscalisten) aangesloten bij de NVP, die zich vooral bezighoudt met het behartigen van de ledenbelangen, het uitvoeren van onderzoek en het ontplooien van activiteiten en opleidingen voor de leden.