Opportunities for Dutch companies in the German chemistry sector

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Opportunities for Dutch companies in the German chemistry sector

maandag 28 september, 15:00 - 16:30
Online evenement

Evenement details

Datum: maandag 28 september, 15:00 - 16:30 Locatie: Online evenement
Google Calendar iCal

Op 28 september organiseert Business Angels Connect een gratis online event waarin geïnteresseerden meer leren over de financierings- en samenwerkingsmogelijkheden om hun bedrijf een voorsprong in de Duitse markt te geven.

De chemiesector in Duitsland biedt immers grote kansen voor Nederlandse bedrijven. Een aantal sprekers zal tijdens het event concrete en bruikbare aanwijzingen geven om te groeien in Duitsland. “Het is een fantastische kans om in contact te komen met strategische spelers uit het Duitse chemie-ecosysteem”, zo beloven de organisatoren.

Momenteel is ongeveer 30 procent van de chemiebedrijven in Duitsland gevestigd in Noordrijn-Westfalen, dichtbij de grens met Nederland. “Het afstemmen van beide startup-ecosystemen in beide landen biedt unieke kansen. We kijken ernaar uit om deze mogelijkheden samen met u te verkennen.” De organisatie benadrukt dat alle betrokken partners een gezamenlijk belang hebben in startups en groeibedrijven uit de chemische sector.

Er zullen sprekers zijn van o.a. het High-Tech Gr├╝nderfonds, accelator Forum Startup Chemie en Business Angels Netzwerk Deutschland (BAND).

Programma Opportunities for Dutch companies in the German Chemistry sector