Collin
Pitch your Robot

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Pitch your Robot

woensdag 10 februari - donderdag 11 februari
Online evenement

Evenement details

Datum: woensdag 10 februari - donderdag 11 februari Locatie: Online evenement Organisator: agROBOfood
Evenement website Google Calendar iCal

Agrobofood, dat Europese bedrijven ondersteunt in het toepassen van robotica in agrifood, organiseert op 10 en 11 februari een pitch-event: Pitch your Robot. Het evenement richt zich op mkb’s die actief zijn in de roboticasector, een robotoplossing hebben voor de agrifood-sector en nu op zoek zijn naar financiering.

Publieke en particuliere investeerders die graag willen investeren in dergelijke bedrijven kunnen zich aanmelden via deze link. Agrobofood wil graag een pan-Europees ecosysteem opzetten dat de acceptatie van robotoplossingen in de agrifood-sector verder bevordert. Hiervoor lanceerde het in 2019 al open calls, met een budget van 8 miljoen.

Uit de meer dan honderd aanmeldingen, werden er uiteindelijk slechts zes gefinancierd vanwege budgetbeperkingen. “Nu bereiden we een reeks interessante projecten voor, met een groot potentieel en een grote impact, die jij kan financiĆ«ren en in investeren!”, aldus Agrobofood.

Aanmelding is eerste stap van het proces

Investeerders die zich aanmelden voor ‘Pitch your Robot’ gaan hiermee het eerste deel van het proces in. Na registratie ontvangen ze een Google Form-formulier waarin ze meer informatie kunnen achterlaten en waarin ze meer informatie vinden over het event en het gehele proces.

“Als je besluit je aan te melden, ontvang je een catalogus met alle robotoplossingen die willen opschalen, zodat je voldoende tijd hebt om een kijkje te nemen en te beslissen welk project het beste past bij wat je zoekt.”

Aanmelden als investeerder kan nog tot en met 5 februari.