menu

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

StartupDelta Summit

19 april 2018 | Arnhem

Evenement informatie

Datum: 19 april 2018 Locatie: Arnhem Bezoek website Google Calendar iCal

Op 19 april 2018 vindt voor de derde keer de StartupDelta Summit plaats. Dit is een dag gevuld met innovatie en inspiratie. Met twee grote podia, tientallen workshops, een speelveld, een expertiseplein, een themacafé en tal van topsprekersis is er plek voor iedereen die bouwt aan de toekomst van ons land. Een toekomst, zo zegt de organisatie, waarin innovaties in Nederland een vruchtbare voedingsbodem hebben en deze innovaties succesvol bijdragen aan het oplossen van grote uitdagingen.

Onderdeel van deze dag is het centrale plein, waar de innovaties uit ons land zichtbaar, maar ook tastbaar, voelbaar, proefbaar en hoorbaar worden gemaakt. Zo kunnen bezoekers ervaren wat ons land allemaal te bieden heeft.

De voorgaande edities van de StartupDelta Summit vonden plaats in Rotterdam (2015) en Den Haag (2016). Dit jaar is Arnhem de gastheer voor het volledige Nederlandse innovatie-ecosysteem. En wel in Industriepark Kleefse Waard, een oude industriehal van bijna tienduizend vierkante meter groot. Dit is de plek waar PET-flessen en nylon werden ontwikkeld.

De organisatie achter StartupDelta Summit zet kennis en ervaring om in actie en doet dit vanuit overheden, universiteiten, onderwijs en het bedrijfsleven. Als StartupDelta bouwen zij aan de infrastructuur, zodat startups in ons land sneller kunnen starten, groeien en internationaliseren.

Locatie StartupDelta Summit

« Terug naar het overzicht