Upstream

Upstream

Evenement details

Datum: dinsdag 23 mei - donderdag 25 mei Locatie: Poppodium Annabel, Rotterdam
Google Calendar iCal

Upstream is een jaarlijks festival waarbij de transitie naar een duurzame, circulaire en inclusieve economie centraal staat. Ondernemers, investeerders en vooruitstrevende bedrijven komen van 23 tot en met 25 mei samen in Rotterdam om te verbinden, kennis te delen en innovaties te creëren.

Het jaarlijks terugkerende festival is een samenwerking tussen het Nederlandse innovatieve ecosysteem, internationale bedrijven en investeerders. Het driedaagse programma bevat zo’n 50 evenementen, waarbij ondernemers, investeerders en talenten samenkomen. De afgelopen drie edities werden bezocht door meer dan 2.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Tientallen events in Rotterdam en omgeving

Met bijna 1.700 actieve startups vormt de Metropoolregio Rotterdam de perfecte locatie voor het Upstream festival. Dit jaar vindt het event plaats in het Poppodium Annabel. Daarnaast zijn er in samenwerking met Delft, Zoetermeer en Schiedam tientallen stadsevenementen gepland. Denk aan keynotes, paneldiscussies, workshops, hackathons en netwerkevenementen.

Drie dagen vol inspirerende sessies

Het event begint met Talent Tuesday. Met behulp van carrièrebeurzen, coding challenges en andere netwerkevenementen worden scale-ups met talent verbonden. Woensdag is Capital Day, waarbij startups en scale-ups met investeerders in contact worden gebracht. Donderdag staat in het teken van (duurzame) groei en komen mkb-bedrijven, startups en scale-ups samen.

Volop tech, duurzaamheid en sociale impact.

Met onder meer een presentatie van Techleap-vertegenwoordiger Constantijn van Oranje, een tech-directeur en een klimaatactivist biedt Upstream een gevarieerd programma. Tech, duurzaamheid, sociale impact, diversiteit en inclusie vormen komen hier veelvuldig aan bod.

Locatie Upstream