Combined Shape menu

Financieel advies nodig?

Heb je behoefte aan kapitaal maar zie je door alle nieuwe financieringsoplossingen door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag met een financieel advies. Investeerders.nl investeert zelf niet, maar kent wel veel partijen waar ondernemers terecht kunnen met hun financieringsbehoefte.

Daarbij maken we gebruik van derden. Indien het ons direct duidelijk is welke instantie je snel een stap verder kan helpen, kan het voorkomen dat we je gelijk voorstellen bij een van de bij ons aangesloten partners. Dit advies en eventuele doorverwijzing is kosteloos. Een eventuele intake bij een van de aangesloten partijen is dat meestal niet maar voordat deze kosten in rekening brengen zullen ze je daar eerst van op de hoogte brengen.

Ouder dan 2 jaar en meer nodig dan 50.000?
Onze ervaring is helaas dat wij met name veel vragen krijgen van zeer jonge ondernemingen (minder dan één jaar oud) die op zoek zijn naar relatief weinig geld (minder dan 50.000). In de meeste van die gevallen is het voor ons lastig of soms zelfs onmogelijk om écht passend advies te geven.

Meestal verwijzen we alsnog naar mogelijkheden als het aanvragen van een zakelijke creditcard, een doorlopend krediet op de particuliere rekening of soortgelijke tussenoplossingen. Echt advies is meestal pas mogelijk bij een financieringsaanvraag boven de 50.000 en een minimale leeftijd van de onderneming van twee jaar of meer.

Voorwaarden:
Omdat wij soms ook even moeten zoeken waar ondernemers het beste terecht kunnen, kan het even duren voordat je een reactie terug ontvangt. Uiterlijk reageren wij binnen 5 werkdagen. Met het invullen van dit formulier ga je akkoord dat wij een financieringsaanvraag kunnen doorsturen naar aangesloten partners. Wil je liever niet wachten op een advies maar direct op zoek naar een oplossing? Op onze website bieden we overzichten voor investeerders, crowdfunding en andere kapitaalverschaffers, waar jij wellicht zelf al contact mee op kunt nemen.