menu

Nu op Collin Crowdfund: Vastgoed-belegging met rendement van 6%, LTV van 72% en eerste hypotheek. Zie de campagne van Carpenter Investment B.V.

Formule 1 team Caterham actief met crowdfunding

Crowdfunding wordt door allerlei type bedrijven gebruikt, en in alle fases van volwassenheid. Maar nu is er toch wel een bijzondere campagne te vinden. Het Formule 1 team Caterham probeert terug te komen nu zij bijna failliet zijn en onder curatele staan.

Zelfs in de Formule 1 wereld is crowdfunding actief. Caterham staat nu ingeschreven bij het crowdfunding-platform Crowdcube. Hier kunnen mensen een gift geven van € 12,50 of meer. Zij hebben nu al 1.182.047 pond opgehaald, omgerekend 1,5 miljoen euro.

De donateurs krijgen – afhankelijk van het gedoneerde bedrag – hier iets voor terug. Dit kan een pet, een diner met een van de F1-coureurs, maar ook de naam en het logo van het gesponsorde bedrijf zijn op de raceauto.

In totaal probeert Caterham 3 miljoen euro op te halen voor aanstaande vrijdag. Met dit opgehaalde geld willen zij mee doen aan een race in Abu Dhabi.

Crowdfunding in Formule 1

Reacties