menu
Geldvoorelkaar.nl helpt bedrijven financieel weer gezond worden

Geldvoorelkaar.nl helpt bedrijven financieel weer gezond worden

Crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl gaat vanaf nu bedrijven die in financieel zwaar weer zijn gekomen, helpen de boel weer op de rails te krijgen. Dat doen ze door die bedrijven actief de gelegenheid te geven zich te laten ondersteunen door onafhankelijke professionals van Crowdfunding Support.

Dat Geldvoorelkaar dit soort bedrijven ondersteunt is niet alleen voordelig voor de geldnemers, maar uiteraard ook voor de investeerders die het geld hebben uitgeleend. En het crowdfundingplatform zelf is er natuurlijk ook bij gebaat dat bedrijven die via hen financiering krijgen het financieel gaan redden.

Geldvoorelkaar.nl is hiervoor een samenwerking aangegaan met de financiële dienstverlener Crowdfunding Support, dat samen met ervaren branchedeskundigen helpt om bedrijven weer financieel gezond te maken. Als er een betalingsachterstand ontstaat, adviseert Geldvoorelkaar.nl de geldnemers om actief Crowdfunding Support in de arm te nemen. Die helpt ondernemers bij het oplossen van hun betalingsproblemen, zodat ze weer voldoende perspectief krijgen op continuïteit in plaats van invorderingsprocedures.

‘Positieve ontwikkeling voor investeerders in crowdfunding’

“Ook voor investeerders in crowdfunding is dit een positieve ontwikkeling met het oog op het verlagen van defaults en het verbeteren van het nettorendement op hun geïnvesteerde gelden”, aldus Geldvoorelkaar.nl. Het nieuws zal hoogstwaarschijnlijk ook positief worden ontvangen door de Nederlandse toezichthouder Autoriteit Financiële Markten,, dat eerder dit jaar aangaf dat crowdfundingplatforms beter zouden moeten informeren.

Tags

Reacties