Investeerders

Als een bank je niet wil financieren kun je een investeerder zoeken. Vrienden en andere bekenden willen ondernemers vaak helpen maar komen meestal niet met vele duizenden euro’s. Als je dit wel aan kapitaal nodig hebt, moet je op zoek naar potentiële investeerders buiten je eigen kennissenkring.

Lees verder

De Breed lanceert investeringsfonds

De Breed lanceert investeringsfonds

De Breed & Partners heeft vandaag investeringsfonds TechFund One gelanceerd. Volgens het subsidieadvieskantoor is het een antwoord op een gat in de huidige financieringsmarkt.

Verder lezen

Dit zijn de investeerders in Nederland

Dit zijn de investeerders in Nederland

Er zijn momenteel zo'n 140 kapitaalverschaffers actief in ons land waar een startup of scale-up terug zou kunnen voor groeikapitaal. Dit blijkt uit de geüpdatete infographic die Peak Capital regelmatig uitbrengt.

Verder lezen

Uitspraken van investeerders

Uitspraken van investeerders

Investeerders zijn veelal succesvolle zakenmensen die het klappen van de zweep kennen. Hierdoor worden ze regelmatig gevraagd voor interviews of adviesgesprekken. Soms met mooie uitspraken die we graag delen. Op deze pagina een overzicht van, in onze ogen, de mooiste en inspirerendste uitspraken van bekende investeerders over hun vak.

Verder lezen

Bekende artiesten als investeerders

Bekende artiesten als investeerders

Een bekende artiest als investeerder? Het is de vraag of ze jouw bedrijfsmodel begrijpen. Maar als het je te doen is om geld, een netwerk en vooral exposure kunnen bekende artiesten juist interessant zijn als investeerder!

Verder lezen

Feyenoord en investeerders

Feyenoord kent een lange geschiedenis van verschillende investeerders en investeringsvormen. De voetbalclub bevond zich de loop der jaren meerdere keren in financieel benarde situaties, en wist het hoofd boven water te houden dankzij verschillende geldschieters en bijzondere investeringsprogramma’s.

Verder lezen