Knab breidt financieringsnetwerk uit

Knab breidt financieringsnetwerk uit

Knab heeft haar zakelijke financieringsnetwerk uitgebreid. Dit doet het met mkb-beurs NPEX, leasemaatschappij BEEQUIP en financiële dienstverlener Ebury. Deze uitbreiding moet het mogelijk maken dat meer ondernemers hun financiering kunnen regelen via Knab.

De online bank betrad voor het eerst de markt van zakelijke financiering, toen het in 2016 Knab Crowdfunding lanceerde. Dit initiatief was gericht op ondernemers met een financieringsbehoefte tot 2,5 miljoen euro. Maar Knab wil zich niet alleen maar toespitsen op crowdfunding, “een oplossing die niet in elke situatie past”.

‘Eén financieringsvorm kan niet altijd passend zijn’

“Wij geloven niet dat één financieringsvorm altijd passend kan zijn voor de ambities van een ondernemer”, aldus Remko Jansen van Knab. “Door een beroep te doen op ons netwerk aan partners en verschillende oplossingen te combineren kunnen we een duurzame financiering voor onze klanten regelen.”

De drie samenwerkende partijen

Het netwerk aan partners is nu dus uitgebreid met drie partijen. Allereerst is er NPEX, een mkb-beurs die de afgelopen jaren voor meer dan 63 miljoen euro ondernemers aan financiering heeft geholpen door de uitgifte van aandelen en obligaties. Verder maakt ook BEEQUIP onderdeel uit van Knab’s netwerk. Dit Rotterdamse bedrijf helpt mkb’ers met snelle financiering van zwaar materieel. En als laatste is er Ebury, dat valutadiensten en inkoopfinanciering aan bedrijven aanbiedt.

Gerelateerde berichten