Investeerders.nl
menu
Lendahand

October nieuwe naam Lendix

October nieuwe naam Lendix

October is de nieuwe naam voor Lendix, de van origine Franse leningverstrekker. Met een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website wil het online platform beter haar internationale aanwezigheid en ambities weerspiegelen.

Volgens Lendix is de nieuwe naam lekker simpel en makkelijk om te onthouden. “De naam gaat verder dan de eenvoudige verwijzing naar de lening om zo beter onze definitief sterke en resolute ambitie in Europa te benadrukken”, zo legt het bedrijf de naamsverandering uit. “Een nieuw merk dat onze inspanningen ten behoeve van het Europese midden- en kleinbedrijf zal ondersteunen.”

October is als vogel die vleugels uitslaat

Het blijft echter niet alleen bij het veranderen van de naam. Lendix heeft ook een nieuw logo ontworpen en is vanaf nu via October.eu te bezoeken. Volgens het crowdfunding-platform is de nieuwe website geavanceerder, dynamischer en eenvoudiger. En het nieuwe logo beeldt een vogel uit die aan het vliegen is. “Dit staat voor wat wij het liefste willen: het unlocken van alle sleutelmomenten in de groei van Europese bedrijven”, aldus October.

‘Financiering zoeken is geen doel op zich’

“Het zoeken naar financiering is geen doel op zich, het doel is om mensen aan te nemen, je infrastructuur te moderniseren, een concurrent over te nemen… Zoveel momenten waar October aan je zijde moet staan, op een snelle en simpele manier.”

October binnenkort actief in Nederland

Het bedrijf was in Nederland al aangekondigd onder de naam Lendix. In een eerder interview gaf de Nederlandse woordvoerder Luuc Mannaerts aan dit jaar nog van start te willen en bij de lancering van de naam October werd aangegeven dat de eerste leningen in Nederland inderdaad in enkele weken zullen volgen. Als het eenmaal zo ver is, dan is October volledig operationeel in vier verschillende landen.

Tags

Reacties