menu

Partners

Op deze pagina vind je verwijzingen naar websites die informeren over financiële mogelijkheden voor geldverschaffers en ondernemers met een financieringsbehoefte. Interesse om tussen deze links te staan? Neem contact met ons op. Bij voorkeur per e-mail.

BV Beginnen
Ben je op zoek naar een investeerder of wil je je bedrijf alvast voorbereiden op een toekomstige verkoop? In dat geval is de BV de meest populaire rechtsvorm. Bij BV Beginnen kun je zelf online je dossier aanmaken en besluit je zelf hoe de notulen van jouw bedrijf eruit moeten zien.

Administratieforum.nl
Heb je vragen over de financiële administratie? Op dit forum zijn verschillende fiscalisten en andere financiële specialisten actief die jou snel en vrijblijvend van advies kunnen voorzien.

Webshopovername.nl
Wil je een ecommercebedrijf overnemen, of juist jouw webwinkel ter verkoop aanbieden? Kies dan voor het platform met branchekennis!

Crowdfunding.Fans
Ronald Kleverlaan doet onderzoek naar de laatste ontwikkelingen in crowdfunding. Zijn bevindingen publiceert hij periodiek in een e-mailnieuwsbrief.

Ondernemen & Internet
Deze site is een prachtig beginpunt voor zowel startende als ervaren ondernemers. Als je wilt weten hoe je de bedrijfsruimte kunt inrichten, of je wilt weten wat er allemaal komt kijken bij het oprichten van een BV, dan ben je bij deze site op het juiste adres.

Eenmanszaak Oprichten
Informatie voor het starten van een eigen onderneming in de meest populaire ondernemingsvorm, de eenmanszaak.

GeldLeningVanParticulier.nl
Informatieve website over nieuwe vormen van krediet. Voor zakelijk krediet, particuliere leningen en hypotheken. Met veel info over crowdfunding platforms en crowdlending.