Lendahand

RTL Z organiseert gratis online seminar crowdfunding

RTL Z organiseert gratis online seminar crowdfunding

Crowdfunding is hartstikke hot en dat heeft ook RTL Z gemerkt. De tv-zender gaat op 22 maart een online seminar houden die gratis is te bekijken. RTL Z organiseert de virtuele bijeenkomst voor geïnteresseerde beleggers en startende investeerders.

“Nu sparen nagenoeg geen rendement meer biedt, gaan steeds meer mensen op zoek naar een alternatief. Crowdfunding wordt daarbij steeds populairder”, zo licht RTL Z de inhoudskeuze voor het seminar toe.

RTL Z-presentator Hella Hueck praat de boel aan elkaar, maar het zijn voornamelijk Robin Slakhorst (directeur crowdfundingplatform Symbid) en Aldebert Wiersinga (Value Creation Capital) die uitleggen hoe men rendement kan maken met het investeren in startups.  Er wordt antwoord gegeven op vragen als ‘hoe weet je of crowdfunding bij je past?’,  ‘waar moet je op letten?’, ‘wat zijn realistische rendementen?’ en ‘hoe herken je in een vroeg stadium een succesvol bedrijf?’.

Tijdens het seminar zal Wiersinga, zelf een ervaren investeerder, de toekomstige rendementskansen beoordelen van vier startende bedrijven die op zoek zijn naar geld. Het crowdfunding-seminar maakt onderdeel uit van De Gouden Greep, een reeks van gratis online seminars van RTL Z over beleggen en investeren.

Aanmelden dient vooraf te gebeuren via de website Onlineseminar.nl. De uitzending is uiteindelijk om 22 maart om half negen ’s avonds.

Gerelateerde berichten