Symbid Crowdfunding Campus van start

door Redactie

Symbid is een heuse Crowdfunding Campus gestart om ondernemers te helpen met het vergaren van de gewenste financiering. Het crowdfundingsplatform merkte dat er vanuit de ondernemers al langere tijd vraag was naar een offline evenement waarbij ze geïnformeerd worden over crowdfunding. Die is er nu dus.

Ook wordt er tijdens de Crowdfunding Campus stilgestaan bij hoe het platform van Symbid precies werkt, hoe men een crowdfunding-campagne opzet en uitvoert en hoe de waarde van de startups van de deelnemers kan worden bepaald. “Verder willen we ondernemers op ons platform alle middelen bieden om hun hele campagne succesvol te doorlopen, niet alleen de start. Natuurlijk is het prachtig om een nieuwe propositie snel te zien starten, maar uiteindelijk gaat het er om dat een ondernemer het doelkapitaal bereikt, zodat zowel investeerders als ondernemers samen kunnen starten met het verwezenlijken van de propositie”, aldus de organisatie.

En zoiets lijkt een welkome gelegenheid, want vaak blijken proposities die niet binnen vier maanden volledig gefinancierd zijn niet of pas na hele lange tijd hun volledige crowdfunding-doelen te bereiken. Zonde natuurlijk en Symbid heeft er dan ook voor gekozen om voor projecten tot €100.000,- een drie maanden durend traject in het leven te roepen met een informatiemiddag, extra services van derden en extra social media- en marketingondersteuning vanuit Symbid.

Deel

Verder lezen

Reacties