menu
Amsterdam Capital Week

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Amsterdam Capital Week 2017

25 september 2017 tot 29 september 2017 | Amsterdam

Evenement informatie

Datum: 25 september 2017 tot 29 september 2017 Locatie: Amsterdam Bezoek website Google Calendar iCal

Amsterdam Capital Week 2017 is een week die bestaat uit meerdere evenementen. Tijdens deze vijf dagen zijn er meer dan 25 events te bezoeken voor elke financieringsronde.

Op dag 1 vindt bijvoorbeeld TedXAmsterdamWomen plaats, een event gericht op startups en scale-ups. Tien veelbelovende startups zullen hier hun bedrijf pitchen om kans te maken op de Startup Award. Op dag 2 is het tijd voor Angel Island, een door de community gedreven festival voor startups en investeerders waar zo’n 500 man op af zal komen.

Halverwege de week wordt het grootste evenement van de Amsterdam Capital Week gehouden: Capitalfest 2017. Bedoeld voor internationale scale-ups, investeerders en corporates. Vorig jaar waren onder andere Tim Cook van Apple en Eric Schmidt van Google te gast.

Dag 4 wordt een drukke dag, want dan worden zowel Capital Tour XXL, Healthtech Startrack, Unpack Impact en Veecee georganiseerd. En op de laatste dag van de Amsterdam Capital Week is er nog tijd voor drie verschillende events: From Startup to Scale-Up, Leapfunder Roundtable Sessions en de Big Metropool Investor Limo Tour.

 

 

« Terug naar het overzicht