Collin
Financieren, een vak apart

Financieren, een vak apart

dinsdag 02 november, 16:00 - 19:00
Voordegroei, Amsterdam

Evenement details

Datum: dinsdag 02 november, 16:00 - 19:00 Locatie: Voordegroei, Amsterdam
Evenement website Google Calendar iCal

Deze kennissessie voor adviseurs wordt georganiseerd door Voordegroei op 2 november in Amsterdam. Het event vindt plaats in het kantoor van het bedrijf en is speciaal voor adviseurs uit het netwerk. Deze sessie, genaamd “Financieren, een vak apart”, zal financiering benaderen vanuit een macro-economisch perspectief. Vervolgens is er ruimte om in te zoomen op het financieren van het Nederlandse MKB.

Over de hele linie zijn de rentes op de markten zeer laag of zelfs negatief. Om de vraag te beantwoorden hoe lang dat nog kan duren, moeten we eerst begrijpen waarom de rentes laag zijn. Spreker Edin Mujagić zal een kijkje geven in de keuken van de economische krachten op mondiaal gebied. Hoe zullen inflatie en rente zich gaan ontwikkelen de komende jaren?

Vervolgens zoomt Vera van Kesteren in op het financieren van de motor van onze eigen economie; het Nederlandse MKB. Wat kunnen investeerders hier betekenen en wat financiert Voordegroei? In dit onderdeel van het programma zal Voordegroei de aanwezigen op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en de nieuwe stappen die het bedrijf hier de komen periode gaat zetten.

Programma

Het programma van deze kennissessie is als volgt:

16.00 – 16.30 uur:    Ontvangst en welkom

16.30 – 17.15 uur:    Edin Mujagić,  hoofdeconoom OHV

17.15 – 17.45 uur:    Vera van Kesteren, managing partner Voordegroei

17.45 – 19.00 uur:    Afsluiting met hapje en drankje

Locatie Financieren, een vak apart