menu

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Global Entrepreneurship Summit

04 juni 2019 tot 05 juni 2019 | Den Haag

Evenement informatie

Datum: 04 juni 2019 tot 05 juni 2019 Locatie: Den Haag Bezoek website Google Calendar iCal

Nederland organiseert op 4 en 5 juni – samen met de Verenigde Staten – de Global Entrepreneurship Summit, kortweg GES genoemd. Het zal de negende editie worden en dit jaar zullen zo’n tweeduizend ondernemers en investeerders bij elkaar komen in het World Forum in Den Haag. Het doel? Het bevorderen van internationaal ondernemerschap.

Conferentie, festival en marktplaats

De Global Entrepreneurship Summit is niet zomaar een event, het is een combinatie van een conferentie, een festival en een marktplaats. Twee dagen lang zullen de deelnemers een uitgebreid programma volgen, dat onder meer bestaat uit keynotes, panels en allerlei matchmaking-activiteiten. Allemaal bedoeld om innovators, ondernemers en investeerders met elkaar in contact te brengen. De thema’s van dit jaar zijn voedsel, water, energie, gezondheid en connectiviteit.

Spreken over oplossingen voor wereldwijde problemen

Ondernemers en investeerders zijn tijden de Global Entrepreneurship Summit niet alleen met elkaar aan het netwerken, ze zullen ook over mogelijke oplossingen voor wereldwijde vraagstukken spreken. Aan het evenement kunnen maximaal 200 ondernemers en investeerders uit Nederland deelnemen. Mocht je buiten de boot vallen: niet getreurd! Er zijn namelijk over het land verspreid ook heel veel activiteiten voor, tijdens en de dag na de GES.

Locatie Global Entrepreneurship Summit

« Terug naar het overzicht