menu

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Informatiemeeting Business Angels Network ChemieLink

25 april 2018 | Zwolle

Evenement informatie

Datum: 25 april 2018 Locatie: Zwolle Bezoek website Google Calendar iCal

Op 25 april organiseert ChemieLink een informatiebijeenkomst over het nieuwe initiatief Business Angels Network Chemielink (BANC). De sessie wordt gehost door PAC iLab en vindt ook bij hen in Zwolle plaats.

Is jouw bedrijf klaar voor financiering via business angels?

De bijeenkomst is in nauwe samenwerking met Business Angels Connect georganiseerd en tijdens deze dag zullen financiële experts de aanwezigen informeren over alle ins en outs van financiering via business angels. Ze delen specifieke cases die verband houden met chemie en aanverwante sectoren, zoals biotechnologie en levenswetenschappen. Ook wordt de procedure van het programma verder uitgelegd. Aan het eind van de mening weet elke aanwezige of zijn of haar bedrijf klaar is voor dit business-angels-initiatief.

Experts leggen uit

De workshop bevat verschillende thema’s die betrekking hebben op financiering via business angels. Zo legt René Reijtenbach uit wat business angels zijn, hoe zij werken en hoe je een interessante propositie kan maken voor deze angels. Bernd Mintjes vertelt hoe je je voorbereidt op business angels en wat de noodzaak is van een solide en realistische waardebepaling van je bedrijf, en Guido de Bie legt enkele juridische kwesties uit. Hoe je bijvoorbeeld een NDA of aandeelhoudersovereenkomst opstelt.

Inschrijven kan via deze link.

Locatie Informatiemeeting Business Angels Network ChemieLink

« Terug naar het overzicht