Combined Shape menu
Jaarcongres Finance Transformation 2017

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Jaarcongres Finance Transformation 2017

08 november 2017 | Zaandam

Evenement informatie

Datum: 08 november 2017 Locatie: Zaandam Bezoek website Google Calendar iCal

Tijdens het Jaarcongres Finance Transformation 2017 staat ‘maximize happiness’ als thema centraal. De aanwezigen gaan dan met elkaar in gesprek over hoe ze het geluk van de mensen in hun organisatie kunnen maximaliseren. Dit wordt gedaan op vier verschillende vlakken:

Be a joyful leader

Tijdens het Jaarcongres Finance Transformation zal er onder meer worden stilgestaan bij hoe leiders in hun bedrijf in een stressvolle omgeving toch nog op een authentieke manier met hun emoties kunnen omgaan.

Create & Sustain a happy team

Ook wordt er besproken hoe je binnen je team een cultuur van blijdschap kunt neerzetten én ondersteunen. Daarvoor moet er natuurlijk wel wat veranderen. Want welk ander gedrag vraagt dit van je en op welke andere wijzie moet je hiervoor aansturen?

How to organize your company to maximize happiness?

Het derde onderdeel staat stil bij hoe de structuur van een organisatie het geluk van de medewerkers kan vergroten. En wat betekent het maximaliseren van geluk voor je controls en rapportages? En welke rol heeft de CFO in dit proces?

Van Bruto nationaal product naar bruto nationaal geluk

De Westerse samenleving groeit steeds minder snel, terwijl automatisering en robotisering hun negatieve invloed kunnen hebben op de banen van een steeds grotere groep mensen. Moet de samenleving hierdoor anders ingericht worden? En wellicht succes en doelstellingen anders (minder materieel?) gaan bekijken? Tijdens het vierde onderdeel wordt hier uitgebreid over gesproken.

Locatie Jaarcongres Finance Transformation 2017

« Terug naar het overzicht