menu
Lendahand

Deze startups zoeken financiering

Deze startups zoeken financiering

Een nieuw initiatief genaamd Dutch Fundraise Landscape wilt Nederlandse startups in contact brengen met investeerders. Hiervoor biedt het maandelijks een overzicht van kapitaalbehoevende startups in Nederland.

Dutch Fundraise Capital is ontstaan vanuit de behoefte om een overzicht en een inzicht te krijgen in het Nederlandse startup-landschap.

Ingedeeld per kapitaalbehoefte

Investeringsnetwerk Arches Capital heeft samen met haar partners een lijst opgesteld. Daar is in de periode mei-juni het volgende overzicht uit ontstaan. De Nederlandse startups zijn hierbij ingedeeld per kapitaalbehoefte, die loopt van 250.000 tot 2 miljoen euro.

Nederlandse startups op zoek naar financiering in mei-juni.
Nederlandse startups op zoek naar financiering in mei-juni.

Maandelijks in inbox van investeerders komen

De organisatie roept startups die op zoek zijn naar financiering zich aan te melden, zodat ze maandelijks in de inbox komen van geïnteresseerde investeerders. Deze investeerders richten zich specifiek op Nederlandse startups. Het aanmelden van je startup is kosteloos.

Ook investeerders kunnen zich kosteloos aanmelden. “Ben jij een investeerder en op zoek naar startups? Maak een account aan en bekijk de startups die zich hebben ingeschreven omdat ze op zoek zijn naar financiering”, zo valt er op de website te lezen.

Ook investeerders kunnen zich kosteloos aanmelden bij Dutch Fundraise Landscape.

Reacties