Finst lanceert crypto staking

Finst lanceert crypto staking

Investeerders kunnen vanaf deze week passief inkomen genereren met crypto staking op Finst. Het Nederlandse platform heeft lang gewerkt aan de technologie, zodat het nu een gemakkelijke manier van staking kan aanbieden. Naar eigen zeggen profiteren gebruikers van een jaarlijks procentueel rendement tot 10 procent.

Crypto staking is een vorm van passief beleggen in cryptovaluta. In ruil voor staking rewards bewaar je crypto. Het werkt daarmee zoals rente op je spaarrekening. Het is voor veel investeerders een interessante belegging, aangezien ze er op een relatief veilige manier een aantrekkelijk rendement mee kunnen maken.

Finst is een Nederlandse cryptocurrency broker. Het platform lanceerde eerder dit jaar al een nieuw product, genaamd Crypto Bundels. Door een bundel te kopen investeert de gebruiker gelijktijdig in meerdere cryptovaluta’s. Nu komt daar crypto staking bij.

‘Lucratieve bron van passief inkomen’

Volgens het platform zijn de prijzen van veel populaire crypto’s in de laatste twee maanden gemiddeld 40 procent gestegen. Hierdoor is staking een lucratieve bron van passief inkomen. Daarom lanceert het nu zeven grote Proof-of-Stake protocollen.

Beloningen worden dagelijks opgebouwd en wekelijks uitbetaald.

Gebruikers schakelen staking in één klik in, zonder aan een minimumbedrag te moeten voldoen. De beloningen worden dagelijks opgebouwd en wekelijks uitbetaald. Het opgebouwde saldo, net als historische en toekomstige beloningen kunnen worden gevolgd in een dashboard. Het platform ondersteunt tot nu toe staking voor ethereum, solana, cardano, polygon, polkadot, near en cosmos. Als gebruikers deze munten via een Bundel gekocht hebben, kunnen ze die ook gebruiken voor staking.

Belang van staking

“We begrijpen het belang van staking voor investeerders, daarom hebben we flink geïnvesteerd in het aanpassen van een veilige oplossing die het beste van alle werelden combineert”, vertelt Julien Vallet, CEO en medeoprichter van Finst. “Tot nu toe moesten investeerders kiezen tussen flexibiliteit en hoge staking-beloningen, zelfs bij de grootste CEX en DEX. Met Finst krijgen ze beide, omdat onze eigen staking-technologie alle complexiteit wegneemt om een naadloze ervaring te bieden.”

‘Onze eigen staking-technologie neemt alle complexiteit weg.’

“Het ontwikkelen van zo’n complexe dienst was geen gemakkelijke taak, maar we wilden een unieke oplossing bieden zonder enig compromis. We zijn trots op deze nieuwste toevoeging, die een krachtige oplossing biedt aan investeerders en bijdraagt aan het creëren van een echt gelijk speelveld in de industrie.”

Pleuni

Pleuni

Pleuni Jacobs werkt sinds eind 2019 voor Investeerders.nl, waar ze zich vooral bezighoudt met nieuws- en achtergrondartikelen.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Gerelateerde berichten