Lendahand

Crowdfundingplatform Regiofund stopt

Crowdfundingplatform Regiofund stopt

Crowdfundingplatform Regiofund is per direct gestopt. Het crowdfundingplatform, dat leningaanvragers en investeerders uit dezelfde regio verbindt, geeft als reden hiervoor aan dat het niet gelukt is om “een gedegen exploitatie op te bouwen”.

Dit valt te lezen op Crowdfundmarkt.nl, in een mail die Regiofund naar haar investeerders heeft gestuurd. Oprichter Marc Bevelsborg vertelt daarin dat het toekomstperspectief van Regiofund te weinig houvast bood, waardoor hij niet anders kon besluiten dan ermee te stoppen.

Regionaal, betrokken financieren van ondernemingen

“Als ondernemer valt me de keuze zwaar aangezien ik vanaf het begin geloof had, en nog steeds heb, in de kracht van regionaal, betrokken financieren van ondernemingen. Terugkijkend haal ik veel voldoening uit hetgeen wat wél gelukt is en de kennis en ervaringen die ik rijker ben geworden”, aldus Bevelsborg.

Regiofund was een crowdfunding-initiatief uit Twente dat ondernemers in de regio wilde helpen met de financiering van nieuwe bedrijfsinitiatieven. Het crowdfundingplatform werd in 2015 opgericht door Marc Bevelsborg en onder de crowdfundingprojecten die op de site stonden, zaten De Wijnmakers, Cabajero en VMS Real Eastate BV.

Op zoek naar een alternatief? Zie dan ons crowdfunding platform-overzicht.

Gerelateerde berichten