Geldvoorelkaar wint award voor Beste Crowdfundplatform

Geldvoorelkaar wint award voor Beste Crowdfundplatform

Het crowdfunding-platform Geldvoorelkaar mocht onlangs opnieuw een award mee naar huis nemen. Afgelopen vrijdag won het de award van Beste Crowdfundplatform bij de Cashcow Awards. De awards werden uitgereikt tijdens de BeleggersFair.

Door het opheffen van de strenge coronamaatregelen kon dit jaar de BeleggersFair weer plaatsvinden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Beleggers en professionals uit de financiële wereld konden daar bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van investeren en beleggen. Ook vonden daar de Cashcow Awards plaats.

Meer dan 300.000 investeringen

Het Nederlandse Geldvoorelkaar was op het moment van ontstaan het eerste crowdfunding-platform van Nederland. Eerder deze maand maakte het platform nog bekend het de mijlpaal van 300.000 investeringen via het platform had behaald. Hiermee zijn in totaal bijna 1900 projecten gefinancierd en verwacht het platform begin november over een portefeuille boven de 300 miljoen euro te beschikken. Ook is Geldvoorelkaar het eerste Nederlandse crowdfundingplatform dat is toegelaten tot de BMKB-C regeling.

Genomineerden geselecteerd door beleggers

Het platform is dus flink gegroeid en nu heeft het ook nog de award voor Beste Crowdfundplatform gewonnen bij de Cashcow Awards. Dit is een toonaangevende prijs in de wereld van beleggen en investeren, het is een initiatief van beleggersplatform Cashcow.nl. De genomineerden voor de award worden geselecteerd door duizenden beleggers die dagelijks Cashcow.nl raadplegen voor nieuws en beleggerstips.

Het platform won dit jaar meerdere awards.

Dit is niet de eerste award die het platform mee naar huis neemt dit jaar. Geldvoorelkaar won namelijk eerder deze maand ook de Gouden Stier, waarmee het werd uitgeroepen tot het beste crowdfunding-platform van 2020. Ook wist het bedrijf dit jaar een plekje te bemachtigen in de Emerce100.

cashcow award

 

Pleuni

Pleuni

Pleuni Jacobs werkt sinds eind 2019 voor Investeerders.nl, waar ze zich vooral bezighoudt met nieuws- en achtergrondartikelen.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Gerelateerde berichten