Knab Crowdfunding sluit zich aan bij Nederland Crowdfunding

Knab Crowdfunding sluit zich aan bij Nederland Crowdfunding

Knab Crowdfunding heeft zich aangesloten bij branchevereniging Nederland Crowdfunding. De crowdfunding-tak van de online bank is hiermee het tiende Nederlandse platform dat zich bij de brancheorganisatie heeft aangesloten. Nederland Crowdfunding vertegenwoordigt nu het grootste deel van de markt van crowdfunding-platforms voor bedrijfsfinanciering.

Remko Jansen van Knab Zakelijk zegt erg blij te zijn met het lidmaatschap van Knab Crowdfunding. “Wij hebben de ambitie om met onze bankervaring een actieve rol te vervullen wat betreft de kwaliteitseisen op het gebied van crowdfunding. De communicatie richting onze investeerders speelt daarbij een belangrijke rol.”

Crowdfunding Gedragscode

Om officieel lid te kunnen worden, werd Knab de afgelopen weken getoetst op de Crowdfunding Gedragscode, een proces dat het succesvol doorliep. Naleving van de code, een initiatief van Nederland Crowdfunding, is een voorwaarde om lid te kunnen zijn van de branchevereniging.

Crowdfunding als directe financieringsoplossing

Crowdfunding wordt nu gezien als een alternatieve vorm van financiering, iets waar Knab graag verandering in wil brengen. De online bank wil crowdfunding liever in de markt zetten als directe financieringsoplossing voor het midden- en kleinbedrijf. Knab Crowdfunding is bedoeld voor ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal tussen de 50.000 en 2,5 miljoen euro.

Over de auteur

Over de auteur

Investeerders is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten