Investormatch lanceert nieuwe dealroom

Investormatch lanceert nieuwe dealroom

Begin deze maand lanceerde Investormatch haar nieuwe platform, waarin investeerders individueel of samen met anderen kunnen participeren in deals. De vernieuwde dealroom maakt het makkelijker om te reageren op cases.

Investormatch is opgericht in 2011 en alweer enkele jaren onderdeel van De Breed en Partners, dat ondernemers helpt met het financieren van (technologische) innovaties. Dat is vrij breed, maar met Investormatch is het momenteel een van de grootste partijen voor business angel-deals in Nederland.

‘Tijdelijke samenwerkingen beter ondersteund’

Het netwerk van Investormatch bestaat uit zo’n vijfhonderd investeerders. Via de nieuwe dealroom kunnen zij voor 495 euro per jaar investeren in duurzame business cases. Begeleiding en deelname aan masterclasses en investeerdersmeetings zijn hierbij inbegrepen.

Begeleiding en bijeenkomsten zijn inbegrepen.

Investormatch werkte al met een besloten platform waar cases werden gepresenteerd, maar die kon naar eigen zeggen wel een update gebruiken. In de nieuwe dealroom kunnen investeerders volgens Finance Consultant Koen Ferket nu veel eenvoudiger reageren op cases.

Zo kunnen zij direct in contact komen met ondernemers. Ook het vormen van een syndicaat (tijdelijke samenwerking) wordt beter ondersteund. Daarnaast kunnen leden zich direct aanmelden voor masterclasses en de maandelijks investeerdersmeeting, waar geselecteerde bedrijven zich presenteren.

Cases en investeerders worden vooraf gescreend

In de dealroom zien leden nu de volledig dealflow. Cases en investeerders worden vooraf gescreend door Investormatch, waardoor naar eigen zeggen succesvolle matches worden gevorm. Al is dit type investeringen per definitie risicovol, en dus zet Investormatch ook stevig in op masterclasses en begeleiding.

Linda

Linda

Linda werkt sinds 2015 bij Zietuwel, het bedrijf achter investeerders.nl. Hier houdt ze zich hoofdzakelijk bezig met interviews, events en achtergrondartikelen.

Bekijk alle berichten van Linda

Gerelateerde berichten