menu

Vind het juiste crowdfundingplatform

Vind het juiste crowdfundingplatform

Crowdfundinggids Douw&Koren is een nieuw initiatief gestart waarbij ondernemers onafhankelijk inzicht en advies krijgen over crowdfunding. Ondernemers die op zoek zijn naar financiering kunnen via Fundipal het geschikte crowdfundingplatform kiezen.

Douw&Koren hoopt met Fundipal meer transparantie te bieden in de crowdfundingmarkt, iets wat Branchevereniging Nederland Crowdfunding gisteren ook aankondigde te doen door het introduceren van een nieuwe standaard.

Inzicht in kosten, voorwaarden en slagingspercentage

Met Fundipal kunnen ondernemers een keuze maken uit meerdere crowdfundingplatforms. De belangrijkste eigenschappen van deze platforms wordt getoond en de ondernemer kiest zo welke past bij zijn financieringsvraag. Zo geeft de site onder meer inzicht in de kosten van de verschillende platforms, de populariteit, voorwaarden en de selectiecriteria van een platform. Ondernemers krijgen ook te zien welke documenten ze moeten aanleveren, wat het slagingspercentage is van een crowdfundingplatform en of je na afloop de contactgegevens van investeerders krijgt.

Fundipal

Reacties