Mogelijk verkocht aan Cape Investment Partners

Mogelijk verkocht aan Cape Investment Partners

Vastgoedfinancieringsplatform Mogelijk heeft een nieuwe meerderheidsaandeelhouder: Cape Investment Partners. Dit investeringsplatform koppelt kapitaal met ondernemingen. Mogelijk blijft opereren zoals het al deed, maar kijkt naar een toekomstige verbreding van de dienstverlening.

Via Mogelijk kunnen investeerders in zakelijke vastgoedfinancieringen investeren. Eind 2023 behaalde het platform de mijlpaal van anderhalf miljard euro gefinancierd vermogen. Naast het rechtstreeks investeren in zakelijke hypotheken, kunnen investeerders ook beleggen in het hypothekenfonds van Mogelijk.

Geen verandering voor investeerders

Vandaag maakt het platform de nieuwe meerderheidsaandeelhouder bekend. Cape Investment Partners wil bijdragen aan de verdere groei van Mogelijk. Voor leners en investeerders van het platform verandert niets, het blijft namelijk op dezelfde manier werken.

Uitbreiden dienstverlening

Beide organisaties gaan zich richten op verdere verbreding van de dienstverlening van Mogelijk in de toekomst. Het is nog niet bekend hoe de dienstverlening uitgebreid gaat worden. De huidige directie, onder leiding van Folkert Eggink (CEO), blijft actief en zal samenwerken met de nieuwe aandeelhouder en bestaande aandeelhouders.

‘Cape Investment Partners is een gedegen nieuwe aandeelhouder met relevante kennis’

“Met veel genoegen hebben wij als directie de afgelopen maanden Cape Investment Partners leren kennen als een betrokken en gedegen nieuwe aandeelhouder met relevante kennis en ervaring in de werkgebieden van Mogelijk. We kijken er naar uit om samen onze dienstverlening verder uit te breiden voor onze klanten”, aldus Eggink.

Pleuni

Pleuni

Pleuni Jacobs werkt sinds eind 2019 voor Investeerders.nl, waar ze zich vooral bezighoudt met nieuws- en achtergrondartikelen.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Gerelateerde berichten